Dermapen 4

   

Dermapen 4 este cel mai avansat dispozitiv de microneedling la nivel mondial. Este lider detașat în tratamentul diverselor probleme ale pielii: cicatrici post-acneice, pori dilatati, vergeturi, riduri, hiperpigmentari, fotoîmbatranire, laxitatea sau uscaciunea pielii.

Tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante. Spre deosebire de procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace fine care crează 1920 de canale în piele pe secundă.

Rezultatul este stimularea sintezei de colagen și elastina, mecanic prin inteparea pielii dar si crearea, de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii.

Sunt necesare de obicei între 4-6 ședințe efectuate la un interval de 2-4 săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul dermatolog.

Tratamentul poate fi efectuat pe față, gât, decolteu, mâini dar și alte zone ale corpului care prezinta laxitate sau vergeturi.

Înainte de a începe tratamentul se aplică o cremă anestezică pentru a reduce discomfortul.

Durata tratamentului este de aproximativ o ora.

În funcție de adâncimea tratamentului perioada de refacerea a pielii este intre 24-72 ore (eritem si edem). În perioada de refacere se folosesc creme cicatrizante și creme cu factor de protecție solară, recomandate de medicul dermatolog.

Rezultatele sunt progresive după fiecare ședință și apar de obicei între 10-14 zile de la începerea tratamentului.

Investigatia poate fi efectuata la sediul PRIMACLINIC in strada Carol 1, nr.11, corp B, parter, dupa o programare prealabila la numarul de telefon 0351-915 sau 0351-184.825 si dupa o consulatatie cu unul din medicii nostri specializati.