Peeling PRX

   

Cum actioneaza?

Tratamentul este revolutionar pentru ca foloseste proprietatile acidului tricloracetic in concentratie mare (TCA 33%) insa este lipsit de reactiile adverse asociate acestuia precum inrosirea pielii, senzatie de usturime sau hiperpigmentare reactiva. Pacienta nu are niciun discomfort in timpul tratamentului. Peroxidul de hidrogen permite penetrarea TCA in straturile profunde ale dermului pentru sinteza factorilor de crestere epiteliali, vasculari, fibroblastici adica sinteza de colagen si elastina.

Combinatia de TCA si H2O2 in concentratie mica transforma acest produs dintr-un peeling chimic agresiv intr-un tratament non invaziv care stimuleaza si regenereaza eficient pielea. Efectul este de cresterea fermitatii cutanate, diminuarea ridurilor, a porilor si lifting facial.

Acidul kojic are efect depigmentant, iluminator si actioneaza cu succes pe hiperpigmentarile tenului precum melasma. De asemenea, scade riscul hiperpigmentarilor postinflamatorii associate tratamentelor de peeling chimic cu TCA.

 

CARE SUNT INDICATIILE TRATAMENTULUI?

  • pielea flasca, lipsita de elasticitate;
  • pielea fotoimbatranita (expusa la soare, solar, cea a fumatorilor);
  • ridurile fetei si gatului;
  • melasma (petele maronii);
  • cicatrici atrofice si hipertrofice;

 

CARE SUNT AVANTAJELE TRATAMENTULUI?

Nu se folosesc ace;

Durata scurta a tratamentului 15-20 minute;

Nu se exfoliaza (descuameaza) pielea;

Biostimulare in profunzimea pielii;

Fara durere, fara usturime, fara eritem (roseata);

Fara perioada de recuperare, se pot relua activitatile zilnice imediat dupa procedura;

Nu este fotosensibilizant si se poate efectua si vara.

Investigatia poate fi efectuata la sediul PRIMACLINIC in strada Carol 1, nr.11, corp B, parter, dupa o programare prealabila la numarul de telefon 0351-915 sau 0351-184.825 si dupa o consulatatie cu unul din medicii nostri specializati.