UROLOGIE

 

Atunci când ai probleme la nivelul aparatului urinar este posibil să fie nevoie să consulți un medic urolog specializat în astfel de afecțiuni. Medicii urologi au experiență în diagnosticul și tratamentul medicamentos și chirurgical al unei game variate de afecțiuni, de la calculi (pietre) la rinichi, până la cancer de prostată. Contrar a ceea ce ai putea crede, medicii urologi consulta atât bărbați, cât și femei.

Când trebuie să mergi la un consult la urolog?

Medicul de familie poate trata afecțiuni urinare minore, cum ar fi o infecție urinară. În schimb, îți va recomanda un consult de specialitate urologic atunci când afecțiunea nu se ameliorează sau când boală necesită un tratament chirurgical sau de altă natură pe care ți-l poate face doar medicul urolog. Uneori, ca de exemplu în cazul unui cancer de prostată, este nevoie să fii consultat atât de către medicul urolog, cât și de către un medic specialist oncolog.

La Prima Clinic beneficiați de consultații și investigații în specialitatea urologie  oferite de dr.Cătălin Mitoaică, medic specialist urolog.

Dr. Catalin Mitoaica

Medic specialist Urologie