TERMENI SI CONDITII

Societatea A&C MEDICAL PRIME SRL doreste sa va informeze cu privire la serviciile medicale oferite in mediul online, aceste servicii reprezentand o consiliere medicala/de specialitate.

Societatea A&C MEDICAL P0RIME SRL va comunica atat costul cat si procedura care trebuie urmata pentru accesarea acestui serviciu medical, cu scopul determinat de a veni in sprijinul dumneavoastra in aceasta perioada in care recomandarea autoritatilor este de a limita orice deplasare.

ACORD DE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin utilizarea serviciului de consultatii medicale online va acordati consimtamantul pentru ca SC A&C MEDICAL PRIME să colecteze, să prelucreze și să stocheze datele dvs.  personale comunicate către aceasta, în scopul promovarii furnizarii de service medicale.

Consimțământul în ceea ce privește preluarea, prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare.

Totodată, sunteti de acord ca SC A&C MEDICAL PRIME SRL să administreze, în condiții de siguranță și confidențialitate, și numai pentru scopurile precizate, datele cu caracter personal furnizate.

Declarati că ati ințeles și sunteti de acord ca datele cu caracter personal furnizate să fie stocate în baza de date a unității medicale, cu respectarea legislației aplicabile cu privire la confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal.

Prin prezenta, va exprimati ca datele sa fie preluate/prelucrate/stocatate de catre SC A&C MEDICAL PRIME SRL,

Va comunicam pe aceasta cale ca puteti renunta in orice moment la prelucrarea datelor dvs personale. In acest sens va aducem la cunostinta urmatoarele drepturi:

  • dreptul de informare;
  • dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu carcter personal care va privesc in conditiile regulamentului GDPR;
  • dreptul de a solicita rectificarea datele mele personale;
  • dreptul de acces la datele personale;
  • dreptul de a solicita ștergerea datelor furnizate, exceptând acele situații în care dispozițiile legale vor permite operatorului de date păstrarea și/sau utilizarea acestor date;

În acest sens, puteti adresa o cerere catre SC A&C MEDICAL PRIME SRL

Societatea A&C MEDICAL PRIME SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

 

SECURITATEA DATELOR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC A&C MEDICAL PRIME SRL are are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra.

Scopurile colectarii datelor sunt:

  1. centralizarea informatiilor privind starea de sanatate a utilizatorilor
  2. statistica;
  3. servicii de marketing

METODE DE PLATA

Plata se poate efectua online, prin card bancar de debit sau credit emis de Visa/MasterCard, prin accesarea unui link de plata furnizat de un consultant al societatii A&C MEDICAL PRIME SRL.